INSTAMAGIK

AUTOMATIK INSTAGRAM ANDA SEKARANG

Masih habiskan masa berjam-jam di instagram hanya untuk buat follow dan like ? Tiada masa untuk family disebabkan asyik fokus kepada instagram? Tonton video dibawah sekarang bagaimana kami automatik-kan sistem instagram kami hanya dengan beberapa klik

INSTAMAGIK

KELEBIHAN SISTEM INSTAMAGIK

Dari Zero ke Hero dengan kelebihan yang kami tawarkan yang dapat membantu anda untuk mendapatkan follower- follower yang berpotensi menjadi follower tegar anda

dashboard
SENANG NAK GUNA

USER INTERFACE YANG MENARIK

Sistem yang mudah untuk digunakan walaupun tiada background IT. User interface yang menarik dan mudah untuk difahami.

BOLEH DIGUNA DIMANA-MANA SAHAJA

BOLEH DIAKSES MENGGUNKAN SMARTPHONE DAN KOMPUTER RIBA

Sistem yang mudah untuk diakses walaupun berada di mana sahaja. Boleh diakses menggunakan smartphone atau komputer riba. Hanya memerlukan akses internet .

phone
INSTAMAGIK

FUNGSI SISTEM AUTOPILOT

Sistem kami didatangkan dengan beberapa fungsi yang dapat membantu anda untuk menjimatkan masa di instagram antaranya :

AUTOFOLLOW

Dapat memaksimakan follow harian yg biasa anda lakukan. Meningkatkan follower 100-200 dalam masa sehari.

AUTOKOMEN

Meningkatkan engagement dengan follower anda. Pada masa yang sama , meningkatkan kesedaran brand anda pada follower.

AUTODM

AutoDM dapat membantu anda menghantar GREETING MESSAGE kepada follower anda yang baru.

AUTOPOST

Schedulekan semua post-post anda pada waktu puncak tanpa risau lagi. Autopost berfungsi sebagai pembantu anda untuk jadualkan semua post anda pada bila-bila masa so anda tidak payah berpenat lagi untuk post pada setiap hari. Jimatkan masa anda dengan AUTOPOST

AUTOLIKE

Boom semua gambar follower anda dengan hanya satu klik. Autolike dapat membantu anda meningkatkan follower dengan cepat

AUTOUNFOLLOW

Kurangkan following anda dengan mudah dengan Autounfollow, anda boleh unfollow follower yang tidak mengikuti anda dengan cepat

FEEDBACK


Apa kata mereka yang telah guna sistem kami

Don't just take our word for it. Hear what our customers have to say!

Wah follower saya bertambah dengan banyak. Alhamdulillah customer pun ramai yang duk tanya saya tentang produk yang saya jual, ramai betul yang pm, xckup tangan nak melayang.huhuhu
Rita Harun
saya puas hati sangat, macam tak percaya je dalam sebulan follower naik sampi 3xxx dari 1xxx, next time nak buat dekat account satu lagi.
Iskandar Johor
Like igshop saya bertambah, ada juga yang suruh pm pm tq. In shaa Allah nanti saya nak update yang banyak lagi.
Khalil Gombak

TESTIMONI

hrga baru
INSTAMAGIK

AUTOMATIKKAN INSTAGRAM ANDA HARI INI

Meriahkan IgShop anda dengan follower yang beribu-ribu dan yang aktif. Usah bertangguh lagi, bertindak sekarang.